OVER MIJ

Meer over mij​

De wijsheid en kracht van de natuur is haar inspiratiebron en daar zouden we veel meer naar moeten luisteren. Op jonge leeftijd, opgroeiend op de boerderij temidden van natuur en dieren, zag ze al dat de natuur een grote wijsheid in zich droeg en we als mensen te ver van de natuur verwijderd zijn geraakt. Vooral ook van onze innerlijke natuur. 

“Ik ben blij dat luisteren naar je intuïtie en energetisch werk steeds meer wordt toegepast en dat we ons meer en meer realiseren dat we meer zijn dan alleen stof. Veel mensen denken dat luisteren naar intuïtie of energiewerk niet voor ze is weggelegd. Dat het om een uniek talent gaat, maar ik denk dat dat niet waar is. Net zoals we allemaal een fysiek lichaam hebben, zo hebben we ook allemaal een energielichaam en beschikken we allemaal over intuïtie. Niet iedereen is een topsporter, maar iedereen kan het wel ontwikkelen.”

In haar consulten combineert ze oude kennis en verschillende methoden als mindfulness, visualisatie, werken met affirmaties en het formuleren van missie, visie en waarden. Zelf ontdekte ze een diversiteit aan methoden, waardoor een integrale holistische werkwijze is ontstaan. Haar werk is altijd maatwerk, waarbij ze put uit een rijk gevulde kist met ervaring.

Ze ervoer zelf wat de impact is van stress en werk doen dat niet bij je past. Op een gegeven moment besloot ze zich te bekwamen in diverse therapievormen en energetisch werk. Sinds 2003 werkt ze als adviseur, trainer en begeleider op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling waarbij hart en ziel centraal staan. Ook richtte ze de stichting 360graden Mens op.

“Een vogel zal nooit gaan hardlopen om vooruit te komen. Een vogel volgt zijn natuur: vliegen. Niets in de natuur zal zijn essentiële kracht onbenut laten. Wij mensen doen dat te vaak wel. Wat leidt tot disbalans en niet goed in je vel zitten. Met alle gevolgen van dien voor je gezondheid, relaties, werk en gevoel van geluk.”

Playing Big Facilitator Tara Mohr
Erkend Playing Big Facilitator Tara Mohr