ONTSPANNINGSMASSAGE

Gun het jezelf. Voel je goed, van top tot teen. Ontspanningsmassage speciaal voor vrouwen…

Pure ontspanning en verwennerij, een heerlijke ontspanningsmassage

Je lichaam ondergaat een zachte massage met puur natuurlijk oliën.  Je spieren en huid worden losser. Dat heeft een weldadige doorwerking. Door de zachte wrijving met de olie wordt jouw huid aangenaam warm en je ontspanning werkt steeds dieper door.  Goed voor je bloedcirculatie het herstel van je huid. Echt een cadeau voor je lichaam!

  • Naar jouw wens masseer ik zachter of steviger.
  • Je voeten, benen, rug armen en gezicht krijgen een massage. Een specifieke klacht? Daar houd ik natuurlijk rekening mee. 
  • Meer aandacht voor rug, nek en schouders naar wens.
  • Massage met uitsluitend puur natuur olie
  • Diepere ontspanning voor lichaam en geest
  • Intuïtief werk; ook je energiebalans krijgt aandacht
  • De massage duurt ongeveer 60 minuten

Gun jezelf een extra diepwerkend cadeautje 

Regelmatig een massage ondergaan geeft je meer dan alleen ontspanning. Je immuunsysteem versterkt, stress vermindert, je wordt soepeler in lijf en leden en je energiebalans verbeterd. 

Een ontspanningsmassage is puur genieten en een milde manier om helemaal te ontspannen. Van top tot teen. Niet alleen dat, een massage geeft meer… Chronische pijnklachten verlichten, spieren worden soepeler, stress maakt plaats voor ontspanning. Een massage zuivert je lichaam. 

Tijdens deze klassieke massage worden spieren, pezen, weefsel en huid met geurende olie gekneed en gestreken. Dit kan – naar jouw behoefte – steviger of zachter. Door de werking op diep niveau is deze massage heel geschikt voor bijvoorbeeld vastzittende spieren, hoofdpijn en spanningspijn in de nek en de rug. 

Met zachte druk, strijkbewegingen, speciale grepen en niet te vergeten volledige aandacht geef ik jou en je lichaam ontspanning. De puur natuurlijke oliën maken het nog fijner om helemaal te ontspannen. 

Bij de Praktijk voor Intuïtie is er natuurlijk ook aandacht voor het intuïtieve deel. Tijdens de massage wordt er intuïtief aandacht besteed aan problemen en klachten. 

Opbouw van de massage

Eerst zorg ik er natuurlijk voor dat jij je op gemak voelt. Met een kop koffie of thee ontvang ik je in de prettige ruimte. We zorgen er samen voor dat jij lekker kunt gaan ontspannen en plaats neemt op de massagebank. De massage wordt gestart met strijkende bewegingen over de huid met weinige druk. Het zijn korte of lange strijkingen, die altijd weer retour gaan. De olie wordt opgebracht en de strijkingen worden afgewisseld met kneden. Je spieren worden soepeler en het stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. 

Je masseur

Mijn naam is Tiara. Nadat ik zelf in 2003 een burnout kreeg, keerde ik mezelf op persoonlijke gebied helemaal binnenste buiten. Ik begon met NLP, Avatar, emotioneel lichaamswerk, mindfulness, meditatie en… de kracht van aandacht en aanraking. Tijdens de vele diepgaande trainingen die ik volgde was massage een regelmatig terugkerend onderdeel. Daar kreeg ik vaak terug dat ik ‘gouden handen’ had. En zo begon ik na mijn burnout met een eerste stap richting werk een eigen massagepraktijk. Door de jaren heen heb ik me verder ontwikkeld in het begeleiden van mensen en ondernemers bij hun ontwikkeling en het zorgen voor balans. Massagetechnieken die ik me eigen maakte zijn: ayurvedische technieken, energetische massage en klassieke ontspanningsmassage. 

Naast mijn huidige werk als coach voor ondernemende mensen en oprichter van stichting 360graden Mens, ben ik nog steeds graag met mijn handen bezig. Het geven van massages aan vrouwen ervaar ik dan ook als een cadeautje om te mogen doen. 

Afspraak maken

Zeker in de maanden met de ‘R’ doe ik mijn best zoveel mogelijk tijd te maken voor het geven van massages. 2 Dagdelen per week kun je bij me terecht. Ben je toe aan ontspanning en wil je een afspraak maken? Wacht dan zeker niet te lang met reserveren…

Mail voor het maken van een afspraak naar tiara@360gradenmens.nl een berichtje sturen via 06 – 14748240 kan ook. 

Lokatie

In het stadscentrum van de prachtige hanzestad Zutphen geef ik de massages. Parkeren kan op loopafstand. Het openbaar vervoer bevindt zich op 10 minuten lopen.

Zutphen leent zich perfect voor een dagje genieten. Reserveer je massage en geniet nog van de mooie binnenstad met fijne plekjes voor een kop koffie, lekkere lunch of diner.  

Genieten moet je nooit met mate doen, toch?! Aldus Loesje

Een dagje Zutphen met een vriendin? 10% Korting.

Reserveer dan voor een dubbele afspraak. Je ontvangt dan 10% korting.. Jullie afspraak plan ik achter elkaar, zodat je daarna heerlijk de stad nog even inloopt. Of wie weet even langs de IJssel wandelt die op 5 minuutjes loopt je meeneemt in haar schoonheid.